در 6 ماهه نخست سال ۱۴۰۴، عملیات نشتیابی در بیش از ۱۴ هزار کیلومتر از خطوط شبکه گاز استان آذربایجان شرقی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی،مدیرعامل این شرکت گفت: این اقدام با هدف افزایش ضریب ایمنی شبکه، پیشگیری از بروز حوادث احتمالی و جلوگیری از هدررفت گاز طبیعی صورت گرفته است.
فیروز خدائی با اعلام اینکه عملیات نشتیابی بهصورت مدون و بر اساس دستورالعملهای شرکت ملی گاز ایران اجرا میشود، افزود: در6 ماهه اول سال با بازدید از 121 پروژه گازرسانی، تطابق روند اجرا با استانداردهاي شركت ملّي گاز ایران بررسی و مجوزهای لازم صادر شده است.
وی اظهار داشت: در این مدّت ضخامت سنجي و كنترل ابزار دقيق ايستگاه ها و تاسيسات گازرسانی جهت حصول اطمينان از صحت عملكرد ایستگاه ها به تعداد 338 مورد اجرایی شده است و همچنین بالغ بر 120 عدد حوضچه شیرآلات مورد بازرسی و ضخامت سنجی قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: بازرسی فنی موجب می شود تا تجهیزات و تأسیسات شرکت در حداکثر مطابقت با استانداردهای فنی قرار گیرد که این امر هزینه های عملیاتی را تا حد زیادی کاهش می دهد.